Editura Biscara

Triunghiul Bermudelor

Carte în format digital, disponibilă în Biblioteca Virtuală a Editurii BISCARA…

O nouă carte intră în Biblioteca Virtuală a editurii. Este vorba de un volum semnat de Dan Tipuriță: TRIUNGHIUL BERMUDELOR.

Autorul dăruiește cititorilor o colecție de proză scurtă, într-o conștientă încercare de a salva celule temporale aflate pe axa trecutului. Dan Tipuriță ne avertizează dintr-un început: „proză scurtă și nu prea”.

Cândva, se trăia și se murea pe-ndelete, amintirile acelor vremuri cer construcții epice extinse, pe măsură… Clemența cititorilor este câștigată din start!

Sunt amintiri personale contextualizate sau doar efect al imaginației? Vor decide lectorii, un cuvânt important având a spune cei din aceeași generație cu autorul.

Dan Tipuriță scrie dintr-o nevoie terapeutică, dintr-o dorință de împăcare cu sinele rănit, dar paradoxal îmbogățit prin trauma vieții sau a oniricului.

„Trăisem şi eu, alături de toţi, timpurile acelea lipsite de vreme. Apoi, mult mai târziu, am scris aceste rânduri ca să mă vindec de teama propriei tăceri.”

O carte scrisă în 2019, în apropierea unei alte răscruci a vieții noastre, a tuturor… C-un fior de speranță, autorul își învăța de pe-atunci lectorii să-și „domesticească moartea”, să și-o poarte „ca pe un animal de companie în lesa vieţii”…

Mulțumim prozatorului!

Sara Mina – Editor

1 thought on “Triunghiul Bermudelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy